FORGOT YOUR DETAILS?

Lily Cup™ One

1,549.00 ден

Незаменливата чашка за почеток.

Се наоѓаш среде менструалната револуција и Lily Cup One предводи! Оваа мека и крајно удобна чашка за многукратна употреба е направена од медицински силикон, што ја прави сигурна и безбедна, особено за кориснички кои првпат употребуваат чашка.

Категории: ,
TOP