FORGOT YOUR DETAILS?

Lily Cup™ Compact

1,899.00 ден

Првата чашка во светот што се склопува.

Би сакале да ти ја претставиме првата чашка во светот што се склопува и ја собира во мало заштитно кутивче! Можеш да ја ставиш во ранец, чанта или џеб, и подготвена си. Потоа, кога ќе ти треба, можеш лесно да ја отвориш за непрестајна заштита во текот на 12 часа. Без проблеми.

Исчисти
SKU: 735007 Категории: ,

Дополнителни информации

Големина

A, B

TOP