FORGOT YOUR DETAILS?

Laselle™

795.00 ден2,290.00 ден

Дај му моќ на карличното дно.

Пронајди ја твојата внатрешна сила со текчиња кои се лесни за употреба и ќе го подигнат на ново ниво вежбањето на мускулите на карличното дно. Исто како како и теговите во теретана, Laselle текчињата ти пружаат едноставен и безбеден тренинг со отпор за мускулите на карличното дно, па брзо се гради цврстина и тонус. Моќ на карлицата!

Исчисти
SKU: 99713 Категории: ,

Дополнителни информации

Тип

Топче од 28 грами, Сет

TOP