FORGOT YOUR DETAILS?

KegelSmart™

4,950.00 ден

Најлесната рутина за Кегелови вежби до сега.

Иднината е сега – KegelSmart е нов револуционерен начин за да ги правиш Кегеловите вежби! Тој е твој личен тренер на мускулите на карличното дно којшто одредува програма која е лесна за следење, безбедна за користење и целосно скроена според твоите индивидуални потреби. Кегеловите вежби треба да се прават на секоја возраст и во секоја фаза од животот, а ова е најлесниот и најпаметниот начин да внесеш редовна рутина на правење Кегелови вежби во твојот распоред. Почни веднаш, гледај колку брзо си ја градиш силата и радикално си го менуваш животот.

Категории: ,
TOP